CPD de vereniging ván en vóór practici


Het CPD is dé onafhankelijke belangenbehartiger ván, vóór en dóór practici. Die inzet wordt gewaardeerd. De beste zorg voor het dier start bij het werkbaar houden van het vak. Practici met hart en passie voor de praktijk kiezen voor het CPD. Doeners die denken én denkers d...


Leden info

Nextmune dermatology roadshow 2022

Nextmune organiseert in het kader van de ‘Dermatology roadshow 2022’ een reeks van bijeenkomsten.  Voor updates m.b.t. de bijeenkomsten en inschrijvingen zie Nextmune Academy: klik hier

 

In de bijeenkomst van 2 en 23 juni gaat Annette van der Lee in op: Bezinnen, Beginnen, Behandelen! De multimodale aanpak van atopie & Breaking the Barriers - van resistente otitis externa infectie. Aan deze bijeenkomst zijn 2 CPD-credits (2217) toegekend: klik hier.

 

In de bijeenkomst van 6 september gaat Margreet Vroom in op: Interdigitale pyodermie & Dermatologische hersenkrakers. Aan deze bijeenkomst zijn 2 CPD-credits (2218) toegekend: klik hier.

 

In de bijeenkomst van 11 oktober gaat Chantalle Vrijhoef in op: De praktijk wat kom je tegen. Aan deze bijeenkomst zijn 2 CPD-credits (2219) toegekend: klik hier.

 

In de bijeenkomst van 1 november gaat Kelly van Amersfort in op: Praktische benadering van de allergische hond: diagnostiek en behandeling van atopische dermatitis. Aan deze bijeenkomst zijn 2 CPD-credits (2220) toegekend: klik hier.