CPD dé vereniging voor practici
Het CPD is dé onafhankelijke belangenbehartiger van, voor en door practici. Die inzet wordt gewaardeerd. Het aantal leden groeit. "Whats in it for you?". Practici met hart en passie voor de praktijk kiezen voor het CPD. Doeners die denken én denkers die d…

Word ook lid van het CPD

De inbreng van u als practicus is van groot belang. U weet het beste wat u nodig heeft om uw vak goed uit te kunnen oefenen, en wat wél en niet werkt in uw praktijk. Word ook lid!

  • Stem voor practici
  • Waken over belangen
  • Maak uw eigen lobby mogelijk  
  • Werk mee aan een gezond vak
Lid worden CPDGa naar Mijn CPD

CPD dé vereniging voor practici

Het CPD is dé onafhankelijke belangenbehartiger van, voor en door practici. Die inzet wordt gewaardeerd. Het aantal leden groeit. "Whats in it for you?". Practici met hart en passie voor de praktijk kiezen voor het CPD. Doeners die denken én denkers die doen. Wordt u het vijfhonderdste lid? Het CPD heeft sinds haar oprichting op 17 januari 2014 een succesvolle start en ontwikkeling doorgemaakt. Karien Koenders die op 15 september 2016 tot voorzitter werd verkozen, verwoordde het als volgt: "Er staat een sterk team van bestuurders en CPD-afgevaardigden in de diverse organisaties. We hebben een prachtig beroep en het CPD wil ervoor zorgen dat we dat ook met trots en plezier kunnen uitoefenen". Het serieus nemen van het geluid uit de praktijk, daar draait het om. Het CPD zet daarvoor de iDiaLoog in en gebruikt de uitkomst voor de belangenbehartiging. Het CPD-lidmaatschap is voordelig en compleet. Wij komen graag naar u toe om daarover in gesprek te gaan. Voor CPD-leden zijn achter de inlog beschikbaar het "verenigingsstatuut", de jaarverslagen, de verslagen van de algemene ledenvergadering, de "algemene voorwaarden voor klanten", de informatie om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de notitie "inspectie en recht" en informatie over de zgn "vierkantsvergelijking" naar aanleiding van aangekondigde NVWA-inspecties, informatie over het Besluit Basisveiligheidsnormen Stralingsbescherming, de nieuwsflitsen voor leden en de presentaties van de CPD-themabijeenkomsten: 11 mei 2017 "dierenarts zijn, is topsport", 15 september 2016 "iDialoog en iDialearn"; 24 mei 2016 "diagnose, gevoel of gevoeligheid"; 28 mei 2015 "de toolbox van de moderne dierenarts" en 6 november 2014 "de deskundigheid van de practicus en de behandeling van het dier centraal".

U dient in te loggen

Dit onderdeel is afgeschermd voor leden.