CPD dé vereniging voor practici
Het CPD is dé onafhankelijke belangenbehartiger van, voor en door practici. Die inzet wordt gewaardeerd. Het aantal leden groeit. "Whats in it for you?". Practici met hart en passie voor de praktijk kiezen voor het CPD. Doeners die denken én denkers die d…

Word ook lid van het CPD

De inbreng van u als practicus is van groot belang. U weet het beste wat u nodig heeft om uw vak goed uit te kunnen oefenen, en wat wél en niet werkt in uw praktijk. Word ook lid!

  • Stem voor practici
  • Waken over belangen
  • Maak uw eigen lobby mogelijk  
  • Werk mee aan een gezond vak
Lid worden CPDGa naar Mijn CPD

Disclaimer & Copyright

Disclaimer

Het Collectief Praktiserende Dierenartsen (CPD) betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling en het beheer van haar website. Dat geldt ook voor de keuze van informatie van derden die zij op haar site ter beschikking stelt aan leden en/of derden. Wij kunnen echter geen aansprakelijkheid aanvaarden voor de gevolgen van beslissingen die u neemt op grond van de ter beschikking gestelde informatie, ook als deze onverhoopt onjuistheden mocht bevatten. 

Bepaalde links op deze website verwijzen naar websites van derden. Het CPD heeft geen enkele invloed op deze websites of op de informatie die op deze sites wordt geboden. Het CPD aanvaardt dan ook geen enkele aansprakelijkheid voor het gebruik of het vertrouwen in deze websites van derden. 

Copyright

Overname van tekst, berichten en / of artikelen is toegestaan met bronvermelding. 

Ontwerp en techniek: 53 Graden Noord

Fotografie: Frans Kanters