CPD de vereniging ván en vóór practici


Het CPD is dé onafhankelijke belangenbehartiger ván, vóór en dóór practici. Die inzet wordt gewaardeerd. De beste zorg voor het dier start bij het werkbaar houden van het vak. Practici met hart en passie voor de praktijk kiezen voor het CPD. Doeners die denken én denkers d...


Leden info

CPD open themabijeenkomst: "dierenarts zijn, is topsport"

Op donderdag 11 mei 2017 hield het CPD haar vierde themamiddag waarbij "gezond werken" centraal stond.  Praktiserende dierenartsen en praktijkmanagers werden geïnformeerd over het geluid uit de praktijk dat middels iDiaLoog in kaart is gebracht, de mogelijkheden voor ondersteuning door Movir/Elestia en "inspectie en recht".   

Stefan Coppers Volvo Ocean Race onboard reporter Team Brunel nam de deelnemers mee in zijn ervaring van een reis rond de wereld en inspirerende teamprestaties!

De bijeenkomst wordt mede mogelijk gemaakt met ondersteuning van: Ceva Santé Animale, Dopharma, Hipra, iDiaConnect, Movir, Elestia, Advocaten kantoor Klaas-Jan Breedijk, Finac, Klantenvertellen, Waarde in Praktijk en Belangengroep Praktiserende dierenartsen in Loondienst.