CPD de vereniging ván en vóór practici


Het CPD is dé onafhankelijke belangenbehartiger ván, vóór en dóór practici. Die inzet wordt gewaardeerd. Het werkbaar houden van het vak voor de beste zorg voor het dier staat daarin centraal. Kern daarin is het autonoom professionele handelen. Practici met hart en pass...


Leden info

Dutch Pet Conference & Awards 2019

Dit jaar vindt de Dutch Pet Conference & Awards, hét netwerkevenement van de huisdierensector, plaats op dinsdag 5 november 2019 in de Efteling te Kaatsheuvel. Het thema ‘Changes & Chances’ staat centraal tijdens de derde editie. 

Tijdens de galashow worden acht prijzen uitgereikt aan personen, instanties, bedrijven of praktijken die een voorbeeld zijn voor de huisdiersector. 

 

De award ‘Dierenartspraktijk van het Jaar’ is een van de acht categorieën. Voor nadere informatie en de beoordelingscriteria: klik hier. Heeft uw dierenartspraktijk het afgelopen jaar een uitstekende ondernemersprestatie geleverd en bent u van mening dat uw praktijk deze award verdient? Schrijf u dan nu in via het aanmeldformulier.

 

Een dierenartspraktijk kan ook worden voorgedragen. Praktijken die bekend staan om klantvriendelijkheid, servicegerichtheid, gemak en goede omgang met dieren kunnen worden voorgedragen via het voordrachtformulier.

 

Inschrijven en voordragen is mogelijk tot 1 september 2019.

 

Wat levert de award op?

Vooropgesteld is het gehele traject bijzonder leuk, spannend en vooral erg leerzaam. Een onvergetelijk avontuur! Overdag gratis deelname aan inspirerende lezingen en presentaties om vervolgens ‘s avonds te genieten van een heerlijk diner, fantastisch entertainment en een spannende award uitreiking. En het levert nóg meer op, namelijk publiciteit via de mediapartners van Dutch Pet Conference & Awards maar mogelijk ook via lokale en regionale media. Maar bovenal is het een erkenning van en een bekroning op het harde werken van het team van de winnende praktijk.